“Ik ben Alwin Kroon, eigenaar van AMK Media. Je herkent mij aan de camera in mijn rechterhand!”

Als freelance fotograaf richt ik mij voornamelijk op beeldmateriaal voor online gebruik voor bedrijven. Denk aan fotografie voor websites, social media en online advertenties. Ik werk samen met webbureaus in de realisatie van de perfecte content voor sites. Daarbij help ik bedrijven om te laten zien wie ze zijn en wat het product is dat zij verkopen.

Alwin Kroon

Voorbeelden van foto-opdrachten die ik voor andere bedrijven heb uitgevoerd vindt u op mijn portfoliopagina. Een fotoshoot op locatie kan bijvoorbeeld bestaan uit:

Uiteraard ben ik goed met Photoshop en lever ik alle foto’s bewerkt aan, eventueel op een speciaal gewenst formaat. Ik houd een standaard levertijd aan van vijf werkdagen, maar snellere levering is mogelijk in overleg.

Ik werk altijd op locatie en kan naar iedere gewenste locatie komen. Meestal werk ik rond een straal van ongeveer 75km van mijn woonplaats Amersfoort. Daar vallen bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Arnhem onder. Soms reis ik een stukje verder, bijvoorbeeld voor een opdracht in België of Duitsland.

Portfolio Offerte Tarieven

In mijn vrije tijd ben ik graag op reis. Wat fotografie betreft ligt de focus daarbij op natuur, landschappen, cultuur en architectuur. Ik heb al vanaf mijn vroege jeugd een bijzondere fascinatie voor het continent Afrika.

Mijn meest recente activiteiten zijn te volgen via mijn Instagrampagina.

@alwinkroon
South-Africa-Township-Do-not-use-without-permission
vliegtuig-foto
Camps-Bay

Na een periode van 10 jaar als full time fotograaf, neem ik vanaf 2023 nog maar selectief opdrachten aan.

Ik voer mijn bedrijf naast mijn carrière in de advocatuur uit. Door mijn tijdrovende functie als advocaat neem ik alleen opdrachten aan die uitvoerbaar zijn naast dit werk.

LinkedIn