Alwin-Kroon-fotograaf-AMK-Media

“Ik ben Alwin Kroon, eigenaar van AMK Media. Je herkent mij aan de camera in mijn rechterhand!”

Ik fotografeer voor bedrijven. Als freelance fotograaf richt ik mij voornamelijk op beeldmateriaal voor online gebruik. Fotografie voor websites, social media en online advertenties. Ik werk samen met webbureaus in de realisatie van de perfecte content voor sites. Daarbij help ik bedrijven om te laten zien wie ze zijn en wat het product is dat zij verkopen.

De locaties waar ik werk zijn heel divers, ik ben gevestigd in Amersfoort en werk ook veel in de omgevingen Amsterdam en Utrecht. Zit jouw bedrijf ergens anders? Reizen is voor mij geen probleem!

Over reizen gesproken, dat is een van de dingen die ik in mijn vrije tijd het liefste doe. Op reis fotografeer ik het liefst mensen, steden, natuur en dieren. Bij iedere reis die ik maak neem ik mijn camera mee, ik houd je up-to-date via mijn Instagrampagina @alwinkroon

Naast losse fotografie-opdrachten heb ik partnerships met meerdere bedrijven, misschien ken je mij wel als fotograaf van De Automobielfabriek, Building Services of Mr. Dutchman?

Portfolio Offerte Instagram